Przepis:
500g (2 duże) jabłka
100g (1/2 kostki) twarogu
25g (1 łyżka) miodu
20g (5 sztuk) orzechów włoskich
opcjonalnie cynamon do smaku
Z jabłek odciąć górę na wysokości około 1-2 cm. Wydrążyć środek tak, by usunąć gniazda nasienne jednak nie przebić jabłek na wylot. Twaróg wymieszać z miodem i pokruszonym orzechami. Nafaszerować owoce, położyć odcięte z wierzchu kawałki i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Piec bez przykrycia około 30-40 minut w temperaturze 180 stopni. Opcjonalnie posypać cynamonem.
Kontakt:
- 606 554 239
mgr inż. Małgorzata Mańko
OPINIA PACJENTA: Pani Małgosia jest bardzo dobrze zorientowana w temacie. Odpowiada na każde zadane przeze mnie pytanie. Dieta którą mi stworzyła bardzo mi odpowiada, nie chodzę głodny, no i waga pokazuje z dnia na dzień co raz mniej. Polecam serdecznie
13.08.2013
Twój komentarz